被人厄

6楼
报上曾姓,谁敢厄?[em28]
7楼
被人厄几次是正常的,被人厄了几次还被厄了就不能怪别人了!
8楼
大陆人好呀
怎么了
9楼
以前屋企人话大陆人信吾过、一直到宜家我才先信、
大陆真系信5过、从细到大都无被人厄过、宜家为左
感情被大陆女呃、大陆人不捞都系为左钱、仲有入户
、你地话系咪、除左呢哩、钜地仲中意我地咩乜、
10楼
[QUOTE][B]下面引用由[U]曾星皓[/U]发表的内容:[/B]

、你地话系咪、除左呢哩、钜地仲中意我地咩乜、[/QUOTE]

你不要一棍子打倒一船人!

只能怨自己没有学精![IMGA]http://www.zengshi.net/bbs/images/UBBicon/em31.GIF[/IMGA]

11楼
[QUOTE][B]下面引用由[U]曾星皓[/U]发表的内容:[/B]

、你地话系咪、除左呢哩、钜地仲中意我地咩乜、[/QUOTE]

谁能翻译一下,看勿懂,,,,,

电脑版 Page created in 0.1406 seconds width 4 queries.