对吾住、系我廿蠢、让你廿心痛

楼主

­

对吾住、娟、哥真系放吾落我地呢短感情、其实寻日系你无上线之前哥就睇过你另外个Q

日记、个时我个个心就原谅左你、乜都知你个个、、、心、、、好痛、、、系我廿蠢讲左

一些你吾可原谅同埋伤害既话比你听、不过我个时真系控制吾到我自己手发左一些激气话、

比你听、其实我个个心吾系廿谂架、系我吾岩、sorry、下次吾会嫁。

估吾到寻日你会话我系“衰人  讲真架当时我好似摔落深谷、岩岩仲流埋鼻血天、、、好难

受、、、我以前都无廿流过、吾知今日点会廿、讲真架你系咪讲心里说话认为我系“衰人”

系咪。

­

­

我寻日都话我吾会再上Q、同埋封左呢个号、其实哥系一个“言必行”必行果“既人、我第一次

失言啦 、乜都系我一生第一次廿中意一人、失左言、不过我都吾做到、乜都无可能做到、因为

我中意你、好中意你、我从来无廿中意一个人、我明明个个心好痛、、、好痛、、、个时听到你讲”

廿你就封牙、吾好讲廿多,衰人“个时我就特登讲左些激气话比你听、寻日我都觉得我好8挂、我好

似无廿8挂过呐、从来都无。 我以前乜都发过誓我话”如果我吾同凌玉娟系埋一起、我就、跳落

濠江度淹死系度、廿你 乜都发誓以后吾会离开我、吾会吾理我、我乜无可能做到、吾理你、乜都做吾

到、前几日系 我特登吾理你、因为我落吾台、都系我错、我错、我抵死。

­

­

宜家我无晒心情读书、做野、上课时都系度谂梗你同我讲过既话、同埋以前发生过点点滴滴心情好乱

、好乱、我一见吾到你我就越想你、、、好想你、、、越想你又见吾到你就越乱、吾知點算好!

­

望你能谅解我

2007/9/21/   皓仔    

1楼
这样的东东还不如英哥累死易读泥。[em16]
2楼
怎么将自己写给女友的道歉信公开到这里来.
[em21][em04]
3楼
真看了大秩眼鏡[em23]
4楼
不知道说的是什么东东?[em09]
5楼
[em09][em09]难道楼主女友在论坛?

电脑版 Page created in 0.0312 seconds width 4 queries.